ANDA Flower Design posluje u Splitu duži niz godina. Nalazimo se u prodajnome centru „Mall of Split“ i prodajnom centru „Prima 3“

Već druga generacija florista pronalazi ljubav i zadovoljstvo u radu s cvijećem prenoseći to i svojim vjernim kupcima. Svoj prepoznatljiv stil nadopunjujemo stalnim usavršavanjem na različitim sajmovima i stručnim seminarima te s pomoću specijalizirane literature. Pratimo trendove i potrebe tržišta, što rezultira našim osobnim, kao i zadovoljstvom naših klijenata..

Izdvajamo floristička natjecanja na kojima smo imali zapažene rezultate:

– 1th place in the  “Wim Hazelaar Trophy 2017” Netherlands

-1th place in the National Competition  2017 Zagreb

-1th place in Croatia cup “FloraArt” 2015, Zagreb

-1th place in Croatia cup “FloraArt” 2013, Zagreb

-1th place in Croatia cup “FloraArt” 2012, Zagreb

– 14th place in the Europa Cup  – Republika  Češka

-2th place in the International Competition  2009 in Split

-1th place in the 3.National Competition  2010 in Šibenik

-2th place in the 2.National Competition  2008 in Poreč

1th place in the  “Wim Hazelaar Trophy 2017” Netherlands

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Online prodaja i dostava na željenu adresu zamišljena je zbog toga da sve užurbaniji način života ne našteti ljepoti darivanja. Cvijeće, zbog svoje krhkosti i posebnosti, osobito je osjetljivo. Jednostavno ne trpi pojam “na brzinu”. Ljudi koji daruju cvijeće ovisno o svom izboru, tim cvijećem progovaraju o sebi. Zato Vam online mogućnost nudi trenutak da razmislite, zastanete, pomno odaberete, a mi ćemo sve ostalo obaviti umjesto Vas. Osim ponude na našim stranicama, stojimo Vam na raspolaganju kontakt-telefonom te e-mail poštom za specijalne narudžbe, ali i za stručni savjet.

Ne zaboravite! Cvijećem se najbolje mogu iskazati emocije u svakoj prigodi, u sreći i tuzi. Nismo još upoznali osobu koja na darovano cvijeće nije reagirala osmijehom.

Ovdje smo zbog Vas!